Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Mottó: Tanévben tanulj azért, hogy nyáron csak szórakozhass!

Nyárbúcsúztató

A Cserepesháznál rendezett Nyárbúcsúztató már elképzelhetetlen a Studium Generale Zuglói Egyesület sátra nélkül. Pár éve a "csillám tetoválás" a sláger. Ez alkalommal a lepke készítésnek volt még nagy sikere. A rajzolás és színezés mindég asztalhoz ülteti a kicsinyeket. Pedagógusaink most is feltöltődtek a sok vidám gyerkőc között, akik büszkén mutogatták alkotásaikat, na meg a buli-tetkóikat. Legközelebb szeptember 30-án, a "Civilek uccáján" találkozhatnak kézműves pedagógusainkkal, arcfestőinkkel! Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

               

 További képek a galériában: Kattintson ide

2017-ben, immár 3. évben rendezte meg a civilek bemutatkozására az Önkormányzat a Civilek Uccája rendezvényt.

A Studium Generale Zuglói Egyesület tagjai csillámtetoválással, arcfestéssel, kézműves foglalkozással várták a gyerekeket. Az "Őszi totó"-nak nagy sikere volt minden korosztályban. Szórólapjainkról tájékozódhattak az érdeklődők az Ilka utcai, térítésmentes korrepetálásainkról.

Nyárbúcsúztatón a Cserepesháznál 

A Studium Generale Zuglói Egyesület 6 fős kis csapata 2016. augusztus 27-én is arcfestéssel, kézműves foglalkozással vett részt a Nyárbúcsúztató tartalmas rendezvényén. Idén a csillámporos tetoválás volt a sláger az arcfestés mellett, és készültek a csónakok, a csákók, a sími labdák és a színezések. Mód volt a korrepetálásunk, a könyvtárunk népszerűsítésére is. Következő, hasonló rendezvény a Civilek uccája lesz, ahol újabb lehetőségünk adódik bemutatkozni a lakosságnak. Játékosságunkat ezúttal sem hagyjuk az Ilka utcában.

     

További képek a galériában: Kattintson ide

Egyesületünk pedagógusai kézműves foglalkozással, arcfestéssel várják az érdeklődő gyerekeket, amíg a szülők az előadást hallgatják.

 

Copyright © 2024 Studium Generale Zuglói Egyesület Rights Reserved.